Ταξιδέψαμε με το νέο κύμα

Πέμπτη 30 Ιουλ 2020. Ενθουσιασμένοι έφευγαν από την αυλή του δημοτικού σχολείου Καλλιμασιάς όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της χορωδίας του Σωματείου μας, με τίτλο «Μια φορά θυμάμαι… το νέο κύμα». Και τα δυο τμήματα, των παιδιών και των ενηλίκων, ο μαέστρος μας Μιχάλης Βούκουνας και η ορχήστρα αποτελούμενη από τους Σωτήρη Παπαχριστόπουλο στο μπουζούκι, Γιάννη Στογιάννο στο πιάνο και Γιάννη Βούκουνα στα κρουστά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό τηρήθηκαν με τη διατήρηση των αποστάσεων και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρά τις ιδιομορφίες της κατάστασης μεταδίδοντας μας αισιοδοξία.
Το σωματείο μας ευχαριστεί τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και το Δημοτικό Σχολείο Καλλιμασιάς για την παραχώρηση της αυλής του σχολείου, τον Όμηρο Καλλιμασιάς για την παραχώρηση των καθισμάτων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Χριστού για τις πρόβες, τον κ. Γιώργο Γιαννούμη για την τοποθέτηση των φώτων και τον κ. Γιάννη Κουμελά για τη βοήθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου