Ανακοίνωση για την 7η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση (2020)

Η 7η Παγκαλλιμασιώτικη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και εφέτος, αλλά προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω κορονοϊού. Η φετινή καινοτομία είναι ότι αντί της καθιερωμένης Παγκαλιμμασιώτικης συζήτησης, θα υλοποιηθεί δράση για τον εξωραϊσμό των γειτονιών στο χωριό. Η δράση που υποστηρίζουν όλοι οι φορείς της Καλλιμασιάς και θα συντονίσει η Πρόοδος, εκτός από το σχετικό καθαρισμό, θα περιλαμβάνει και μια εικαστική παρέμβαση. Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό εργαστήριο με τίτλο «ΖΩγραφίζω στο χωριό μου», όπου παιδιά και έφηβοι των εργαστηρίων της Προόδου (και όχι μόνο), υπό την επίβλεψη δασκάλων, θα ζωγραφίσουν κάποιους άχαρους τσιμεντένιους τοίχους και κάποια παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια.

Η Πρόοδος, εκτός από την παραπάνω δράση, θα διοργανώσει συναυλία με τίτλο «Μια φορά θυμάμαι….. το νέο κύμα» με τις χορωδίες του σωματείου (ενήλικων και παιδιών), στην αυλή του Δημοτικού σχολείου την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ώρα 21:00.

Η σκέψη που υπήρχε για επανάληψη της παράστασης «Το κιόσκι», από τη θεατρική ομάδα της Προόδου, ακυρώθηκε λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι αναλήφθηκε δράση από όλους τους φορείς της Καλλιμασιάς, για την ανάδειξη της προσωπικότητας του ιδρυτή της ΕΜΧ Γεωργίου Σταγκούλη.

Αναρτούμε το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις και σας προσκαλούμε να τις παρακολουθήσετε.

Πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της συνάντησης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου