Ο «Μακαρίτης» στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

         
    Σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκεμβρίου 2022. Με δυο  παραστάσεις στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου έκλεισε επιτυχημένα ο κύκλος του θεατρικού έργου «Στην υγειά του μακαρίτη». Μετά το επιτυχημένο φεστιβάλ θεάτρου που διοργάνωσε η Πρόοδος, η θεατρική ομάδα του συλλόγου παρουσίασε το έργο της στην πόλη της Χίου. Οι ηθοποιοί, στο σύνολό τους, δούλεψαν συντονισμένα σαν μια φιλική ομάδα και  κατάφεραν να προσφέρουν στο κοινό δυο ευχάριστες βραδιές.

Από το καλοκαίρι δόθηκαν συνολικά πέντε παραστάσεις. Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως και οι προηγούμενες δυο, σιγά σιγά τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται. Η διάθεση της ομάδας για την συγκεκριμένη παράσταση αλλά και για επόμενες παραστάσεις είναι δεδομένη.

    Η Υποκριτική είναι μια θεραπεία από μόνη της. Σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη, σου γαληνεύει την ψυχή και παράλληλα σε διασκεδάζει. Αναπτύσσεις συναισθήματα πρωτόγνωρα και δημιουργείς σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τα υπόλοιπα μέλη. Παράλληλα γνωρίζεις πτυχές του εαυτού σου, που πιθανώς να μην γνώριζες ότι υπήρχαν. Η θεατρική ομάδα της Προόδου θα συνεχίζει να προσφέρει μέσα από τις παραστάσεις «σταγόνες δροσιάς» στο διψασμένο κοινό,  που έχει στερηθεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση των παραστάσεων. Η συνεισφορά τους σε διάφορους τομείς ήταν πραγματικά συγκινητική και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Ευελπιστούμε να πλαισιώσουν την ομάδα μας κι άλλα μέλη και φίλοι της Προόδου και με το νέο έτος να ξεκινήσουμε μια νέα παραγωγή.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου