Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν (28 &29 Δεκ. 2022)

 
    Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΠΡΟΟΔΟΥ, που ξεκίνησαν στις 12 Δεκεμβρίου με το καθιερωμένο στόλισμα της αχλαδιάς στην πλατεία Πατριαρχών, ολοκληρώθηκαν στις 28 & 29 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο διήμερο ήταν αφιερωμένο στην τέχνη, με αποδέκτες τα παιδιά και στη μουσική, με αποδέκτες τους ενήλικες.
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα ξεκίνησε με το εργαστήριο κολάζ, όπου τα μικρά παιδιά με διάφορες εικόνες και φιγούρες έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα έργα, με τη βοήθεια γονιών και μελών του ΔΣ.
Μιάμιση ώρα αργότερα ακολούθησε το εργαστήριο κατασκευής ροδιού με πηλό. Η κ. Χρύσα Μαργουνάκη με την οικογένειά της, μύησε τα παιδία στον κόσμο των κατασκευών με πηλό, φτιάχνοντας το κάθε παιδί το τυχερό ρόδι της χρονιάς.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπου η κ. Βάσω Κριτάκη αφηγήθηκε παραμύθια σε μικρά, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία δεν δίστασαν να ανέβουν στη σκηνή για να λάβουν μέρος στα δρώμενα.

    Την επόμενη ημέρα, 29 Δεκεμβρίου, η αίθουσα της Προόδου φιλοξένησε μια εξαιρετική συναυλία με καλό Ελληνικό τραγούδι από πέντε νέους ταλαντούχους μουσικούς: Την Κυριακή Πιππίδη τραγούδι, τον Πολύδωρο Στακιά ούτι και τραγούδι, το Χρήστο Ατσάλη κιθάρα και τραγούδι, το Γιώργο Βενέτη  σαντούρι και τον Ιγνάτιο Αναγνώστου κρουστά.

Όμορφες, ποικίλες και ενδιαφέρουσες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του σωματείου εφέτος, αν και σε κάποιες η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη. Το επόμενο «ραντεβού» μας είναι στις 6 Ιανουαρίου για το κόψιμο της βασιλόπιτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Χάραμα».
Η ΠΡΟΟΔΟΣ ευχαριστεί όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και εύχεται ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και ευτυχία.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου