Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 23,26 &27 Δεκ. 2022

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών και μεγάλων συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις της ΠΡΟΟΔΟΥ Καλλιμασιάς. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου τα παιδιά μαζί με γονείς αλλά και μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας γύρισαν και τραγούδησαν τα κάλαντα στις γειτονιές του χωριού, προσπαθώντας να βάλουν τους χωριανούς στο κλίμα των ημέρων.

Νωρίτερα είχαν συγκεντρώσει στην ΠΡΟΟΔΟ δώρα, γλυκά και άλλα καλούδια, τα οποία αμέσως μετά τα κάλαντα προσέφεραν στους φιλοξενούμενους του Κέντρου Διημέρευσης της Εταιρείας Γονέων Ατόμων Νοητικά Στερούντων που φιλοξενούνται στον Οίκο Αγάπης στο Νεοχώρι.
Μια πρωτοβουλία του Σωματείου μας που συμβάλλει στην ανάπτυξη και ανάδειξη της αλληλεγγύης και που σίγουρα ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Την επομένη των Χριστουγέννων η αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου γέμισε από κόσμο που παρακολούθησε την επιτυχημένη θεατρική παράσταση της Βοκαριάς Νενήτων «Ο αρχοντοχωριάτης».

    Για τους μικρούς φίλους οι δράσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022 όπου στην αίθουσα της ζωγραφικής της ΠΡΟΟΔΟΥ, ο Γιάννης Μονογιούδης και η Αγγελική Μπουλμέτη μύησα τα παιδιά στον θαυμαστό κόσμο της Φυσικής και της Χημείας με πειράματα εμπνευσμένα από τις μέρες που διανύουμε. Έτσι έφτιαξαν στολίδια με κρυστάλλους από βόρακα, έπαιξαν με τις ιδιότητες του διοξειδίου του άνθρακα και με τον στατικό ηλεκτρισμό και τέλος έφτιαξαν τεχνητό χιόνι.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου