Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκ. 2022

    Ένα Σαββατοκύριακο (17&18Δεκεμβρίου) γεμάτο χρώματα, χρυσόσκονη, γλυκές λιχουδιές και ατέλειωτο παιχνίδι ήταν αυτό που πέρασε, με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΠΡΟΟΔΟΣ Καλλιμασιάς. Το απόγευμα του Σαββάτου μικροί μεγάλοι πέρασαν δημιουργικά την ώρα τους φτιάχνοντας Χριστουγεννιάτικες κάρτες και διακοσμώντας τες με διάφορα υλικά.

  Το εργαστήρι κατασκευής κάρτας, ακολούθησε εκείνο της παρασκευής γλυκών.
Ο διατροφολόγος - διαιτολόγος και σεφ Στέλιος Κάρλος ήρθε με τις ποδιές και τα σκουφιά του και ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους με τις γλυκές του συνταγές. Τρούφες, σοκολάτα, μέλι, καρότα, ήταν κάποια από τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι μικροί σεφ, που εκτός από την απόλαυση της διαδικασίας, γεύτηκαν και τα λαχταριστά τρουφάκια που έφτιαξαν. Η βραδιά έκλεισε με παράσταση Καραγκιόζη από τον Μικέ Μεννή. Ευχαριστούμε πολύ τη Βαλάντω Μπόλια και την Κατερίνα Συράκη για τη βοήθεια και βέβαια τον Στέλιο Κάρλο για τη συμμετοχή και τη στήριξή του στις δράσεις μας.

    Την Κυριακή η πλατεία Πατριαρχών γέμισε παιδιά που ντύθηκαν Χριστούγεννα, έβαλαν τα σκουφιά τους, τις στέκες τους κι έπαιξαν καλικαντζαρόμηλα, περνά - περνά ο καλικάντζαρος, μουσικές καλικαντζαρο-καρέκλες. Η Μαρία Σταμούλη έβαλε με τις ζωγραφιές της στα πρόσωπα των παιδιών την τελευταία πινελιά. Το ίδιο βράδυ στις 20:00, όσοι παρακολούθησαν την παράσταση του Γυμνασίου Καλλιμασιάς με δραματοποιημένα αποσπάσματα από την Οδύσσεια, καμάρωσαν τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής και απόδειξαν στην πράξη ότι το σχολείο δεν είναι μόνο παπαγαλία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου