Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Προόδου

Τρίτη 15 Δεκ 2020. Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω των συνθηκών και της καραντίνας. Αντιστεκόμενοι στην κατήφεια και θέλοντας να διατηρήσουμε μια συνήθεια των τελευταίων χρόνων που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, στολίσαμε και φέτος την αχλαδιά, στην πλατεία Πατριαρχών. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Φιστουρής, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Γριμπαμπής και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Γιάννης Κουμελάς, έβαλαν τα φωτάκια και κάποια στολίδια στα ψηλά σημεία του δέντρου.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ καλεί όλα τα παιδιά και όλους όσους θέλουν, κατά μόνας και πάντα τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, να κρεμάσουν το δικό τους στολίδι στο δέντρο, να αποθανατίσουν τη στιγμή και να μας τη στείλουν στο fb της ΠΡΟΟΔΟΥ προκειμένου να αναρτήσουμε όλες μαζί τις φωτογραφίες.

      Αλλά και το κτίριο της ΠΡΟΟΔΟΥ έβαλε τα γιορτινά του με τη φροντίδα της προέδρου Αγγελικής Κωνσταντίνου. Στην είσοδο δεσπόζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην τζαμαρία σε περίοπτη θέση βρίσκονται ο καλικάντζαρος Καλλιτεχνίδης και το «Σχινοκάραβο» και που έφτιαξαν τα προηγούμενα χρόνια τα παιδιά της ζωγραφικής με τη βοήθεια της δασκάλας τους Αγγελικής Νικήτα και της νηπιαγωγού Ολυμπίας Τσιάντου, στα πλαίσια διοργάνωσης του δήμου Χίου.

 Κάπως έτσι θα είμαστε και μαζί και μόνοι αλλά σίγουρα ασφαλείς φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά ελεύθεροι πλέον.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους!

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου