«Δειλινά Αξέχαστα» με τις χορωδίες της Προόδου Καλλιασιάς και Αγ. Μηνά Νεοχωρίου

    Τη σκυτάλη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Προόδου πήρε η χορωδία του Σωματείου, που εφέτος συνεργάζεται με την αντίστοιχη του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου «Άγιος Μηνάς». Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν μια βραδιά με τίτλο «Δειλινά αξέχαστα», αφιερωμένη στον αξέχαστο Μανώλη Χιώτη, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Προόδου.

Συνδετικός κρίκος των δύο συνεργαζόμενων χορωδιών ο μαέστρος Μιχάλης Βούκουνας, που μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, κατόρθωσε να παρουσιάσει ένα άριστο αποτέλεσμα. Όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τη συναυλία σιγοτραγούδησαν μαζί με τους χορωδούς, τα «Ηλιοβασιλέματα», τις «Περασμένες μου αγάπες», τη «Φλόγα» και τόσα άλλα αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, που μιλούν στην καρδιά μας. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν και οι γνωστοί μας από το παρελθόν μουσικοί: Σωτήρης Παπαχριστόπουλος στο μπουζούκι, Γιάννης Στογιάννος στο πιάνο και Κυριάκος Κυριακόπουλος στα τύμπανα.

Μια επιτυχημένη βραδιά, που όμως η συμμετοχή του κόσμου ήταν σχετικά μικρή. Ας τη δικαιολογήσουμε από την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας που παρατηρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε θερμά το μαέστρο, τους χορωδούς και τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν, καθώς και τον «Άγιο Μηνά» για τη συνεργασία.


Η συνέχεια.....

Η συναυλία επαναλήφθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Νεχώρι σε εξωτερικό χώρο. 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου