Παρουσίαση πολιτιστικών εργαστηρίων ΠΡΟΟΔΟΥ (2022)

        Μετά από δυο χρόνια η ΠΡΟΟΔΟΣ γέμισε από τα παιδιά της στην εκδήλωση παρουσίασης των εργαστηρίων της, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη και ξεκίνησε με την παρουσίαση εφαρμογής του εργαστηρίου της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής στο οποίο διδάσκει η Κλαίρη Κάβουρα. Τα παιδιά και των δυο τμημάτων παρουσίασαν πρόγραμμα και ασκήσεις με κορδέλες και στεφάνια εντυπωσιάζοντας το κοινό.

    Στη συνέχεια τα παιδιά, που παρακολουθούν το εργαστήριο εκμάθησης αρμονίου με διδάσκουσα τη Βέρα Μαυρίκη, παρουσίασαν στο αρμόνιο γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια. Η εκδήλωση έκλεισε με τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, στα οποία δάσκαλος είναι ο Γιώργος Παναγιωτίδης. Να σημειωθεί ότι στο χώρο της ΠΡΟΟΔΟΥ λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής με τις δημιουργίες των μαθητών της Αγγελικής Νικήτα στα πλαίσια τους εργαστηρίου ζωγραφικής.

    Σε όλους τους δασκάλους των εργαστηρίων δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από την ΠΡΟΟΔΟ, μαζί με τις ευχαριστίες του συλλόγου για την προσφορά τους.


 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου