Μπράντυ και μελάνι

Κυριακή 3 Μαι. 2015. Μπράντυ και μελάνι ήταν ο τίτλος της θεατρικής  παράστασης που παρουσιάστηκε στο πνευματικό μας κέντρο, από τη θεατρική ομάδα «ΡΟΤΑ» του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου «Άγιος Μηνάς». Πρόκειται για έργο αποτελούμενο από  6 κωμικά σκετσάκια βασισμένα στο πρώιμο έργο του Τσέχωφ «The Good Doctor » σε προσαρμογή από το Neil Simon και διασκευή -  σκηνοθεσία από τον Σταύρο Σπυράκη.

Η παράσταση ήταν ομολογουμένως επιτυχημένη και την παρακολούθησαν εκτός από τους Καλλιμασιώτες και αρκετοί επισκέπτες από τη χώρα και από διπλανά χωριά.
Η φιλοξενία της θεατρικής ομάδας του «Άγιου Μηνά» στην Καλλιμασιά, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και των ανταλλαγών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων των δύο γειτονικών χωριών. Τα προηγούμενα χρόνια έχει φιλοξενηθεί  στο Νεχώρι, τόσο η θεατρική ομάδα όσο και το χορευτικό τμήμα της «Προόδου».
Η «Πρόοδος» ευχαριστεί τον «Άγιο Μηνά» για την επίσκεψή του στην Καλλιμασιά και εύχεται στη θεατρική του ομάδα, καλή συνέχεια.