Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση 2014


Κυριακή 10 Αυγούστου 2014. Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη «Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση 2014». Τη συζήτηση διεύθυνε η Αγγελική Κωνσταντίνου, με συμπαραστάτες το Π. Γεώργιο Κωνσταντίνου και τον Γιάννη Γριμπαμπή. Την αίθουσα της Προόδου, άλλοι την είδαν μισογεμάτη και άλλοι μισοάδεια. Την ίδια τη «Συνάντηση» άλλοι τη χαρακτήρισαν μάλλον επιτυχημένη και άλλοι μάλλον αποτυχημένη. Το γεγονός είναι ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει γιατί ακούστηκαν πολλά και χρήσιμα πράγματα.

Έλαβαν το λόγο και μίλησαν οι παρακάτω: Αθηνά θλιβίτη αντιδήμαρχος Χίου, Γιάννης Γριμπαμπής από την Πρόοδο, Γιάννης Κωνσταντίνου από τον Όμηρο, Κίτσα Σταθάκου από το σύλλογο Αμερικής, Κώστας Σ. Κουμελάς από το σύλλογο Αττικής, Γιασεμή Κατσάφαρου από το σύλλογο γονέων του Δημοτικού – Νηπιαγωγείου, Μιχάλης Χαζάκης από την Εθελοντική Ομάδα. Ακόμα έλαβαν το λόγο οι παρακάτω: Κώστας Καρατζάς, Ειρήνη Πουλερέ, Δημήτρης Μελαχροινούδης, Γιάννης Στεφανίδης, Π. Γεώργιος Κωνσταντίνου και Γιάννης Π. Μελαχροινούδης.
Η Πρόοδος, που είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της «Συνάντησης», θέλει να είναι αισιόδοξη και βλέπει το «ποτήρι μισογεμάτο» για να μη πούμε γεμάτο. Άλλωστε δεν περιμέναμε και θεαματικά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι εφέτος φυτέψαμε ένα δενδράκι και με την προϋπόθεση ότι θα το ποτίζουμε κάθε χρόνο, κάποτε θα αποδώσει καρπούς.
Τα πρακτικά της «Συνάντησης» ανέλαβε να γράψει η κ. Αρχοντία Πλατίγκου. Όταν είναι έτοιμα θα δημοσιευθούν. Πρέπει όμως να κάνουμε λόγο υπομονή, γιατί είναι μια χρονοβόρα εργασία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Μετά την παρέλευση μερικών μηνών τα πρακτικά της Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης 2014 ολοκληρώθηκαν. Τη χρονοβόρα αυτή διαδικασία ανέλαβαν η κ. Αρχοντία Πλατίγκου που έκανε την «απομαγνητοφώνηση» και ο πρόεδρος της Προόδου κ. Γιάννης Γριμπαμπής που έκανε τις διορθώσεις και τη μορφοποίηση του κειμένου.

Μπορείτε να τα δείτε εδώ.