Πασχαλινό παζάρι

Σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τα νέα παιδιά - χειροτέχνες του χωριού, αλλά για το ταμείο της ΠΡΟΟΔΟΥ, πραγματοποιήθηκε πασχαλινό παζάρι στην πλατεία Πατριαρχών το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024.
Οι πάγκοι - τραπέζια στήθηκαν και πάνω τους τοποθετήθηκαν κεριά αρωματικά και λαμπάδες που φτιάχνουν η Αλεξάνδρα Στεφάκη και η Ράνια Γεροντιδάκη, μπιζού από τη Σταυρούλα Πολιτάκη, πλεκτά από την Εύη Μπίρτα,  τάπερ από την Αργυρώ Στεφανίδη, μέλι από τον Φώτη Κοκκώδη που το διέθετε η μητέρα του, γλυπτά και κοσμήματα από τη Μαρία Σταμούλη, βιβλία από το ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ, καλλυντικά σαπουνάκια και άλλα από τη Μαρία Μπογή, κουλούρια και  μπισκότα κλ.π. που προσέφεραν τα μέλη του συλλόγου μας και τα μπλουζάκια της ΠΡΟΟΔΟΥ.

   Το απόγευμα για τους μικρούς μας φίλους ήταν παιχνιδιάρικο, αφού η Κλία Μπογιατζή είχε επιμεληθεί διάφορα παιχνίδια, όπως ζωγραφική, αβγοδρομίες, μπαλονοδρομίες, λίμπο και τον ελέφαντα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Κύλη για την προσφορά προϊόντων με τριαντάφυλλο, τη Μαρία Κουμελά για τις κεραλοιφές, τις αδερφές Σωτηράκη για τα κουλουράκια και τα μπισκότα, την Γεωργία Γκίκα για τα cookies και τα πτι φουρ, την Κατερίνα Σφήκα και την Κλία Μπογιατζή για τα μάφινς και τα καπ κέικ, τον Όμηρο για τα τραπεζοκαθίσματα και τέλος όλους εσάς που στηρίξατε και αυτή την προσπάθεια της ΠΡΟΟΔΟΥ με τις αγορές σας.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου