Η Καλλιμασιά προετοιμάζεται για το «Καλλιτεχνικό Πάρκο»

    Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τις εκδηλώσεις του «Καλλιτεχνικού Πάρκου Καλλιμασιάς» που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου 2023, στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Μούσα Ελληνική. 

    Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, Καλλιμασιώτες εθελοντές καθάρισαν και έβαψαν το δρόμο που οδηγεί από τα σχολεία στην παλιά πλατεία. Μια δεύτερη ομάδα καθάρισε την Πλατεία Πατριαρχών και το δρόμο από την Πρόοδο μέχρι το γήπεδο.

Την ίδια ημέρα στις 21:00 συγκεντρώθηκαν στην Πρόοδο όσοι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, προκειμένου να πάρουν τις τελευταίες οδηγίες και να συντονιστούν για τις επόμενες ημέρες.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου μια νέα ομάδα εθελοντών καθάρισε τον κήπο του Δημοτικού Σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση από το παιδικό θεατρικό εργαστήριο της Προόδου. Στη συνέχεια μετέφεραν καρέκλες, πάγκους και τραπέζια για τις ανάγκες της παράστασης και των λοιπών εκδηλώσεων.

    Την Πέμπτη 6 Ιουλίου παλιές και νέες ομάδες εθελοντών καθάρισαν τον κεντρικό δρόμο και λοιπούς χώρους που θα χρησιμοποιηθούν στις εκδηλώσεις, τοποθέτησαν ζωγραφιές και φωτογραφίες που θα εκτεθούν, μετέφεραν εκθέματα από το Λαογραφικό μουσείο και ένα σωρό άλλες εργασίες. Παράλληλα κάποιες άλλες ομάδες φρόντισαν για την προμήθεια των υλικών που χρειάζονται στις διάφορες δραστηριότητες.

Οι προετοιμασίες θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή.


Καλή μας επιτυχία.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου