Το μυστικό της ζωής από τα παιδιά της ΠΡΟΟΔΟΥ

Το μυστικό της ζωής από τα παιδιά της ΠΡΟΟΔΟΥ «δίδαξαν» θεατρικά τα παιδιά των εργαστηρίων της ΠΡΟΟΔΟΥ σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στη αίθουσα της ΠΡΟΟΔΟΥ.

Τα παιδιά των εργαστηρίων, αρμονίου, θεατρικής αγωγής και ρυθμικής σε μια άψογη συνεργασία υπό τις οδηγίες των δασκάλων τους, Βέρας Μαυρίκη, Ειρήνης Σταμούλη και Κλαίρης Κάβουρα αντίστοιχα, παρουσίασαν επί σκηνής το παραμύθι της Πόλυς Βασιλάκη, «Ενα Μανταρίνι, το μυστικό της ζωής».
Τη δραματοποίηση του παραμυθιού επιμελήθηκε η Ειρήνη Σταμούλη, τις χορογραφίες η Κλαίρη Κάβουρα ενώ την εκδήλωση άνοιξαν τα παιδιά της Βέρας Μαυρίκη παίζοντας στο αρμόνιο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν τα Καλλιμασιωτάκια που πέτυχαν μέσω πανελληνίων την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η «ΠΡΟΔΟΣ» τους έδωσε ένα συμβολικό δώρο και έναν έπαινο, ενώ για πρώτη χρονιά με δωρεά του ομογενή μας κ. Γιώργου Ανδρεάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε, στα παιδιά χορηγήθηκε και ένα χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου