Βότκα Μολότωφ


Κυριακή 19 Μαΐου 2019. Άλλη μια νεοσύστατη θεατρική ομάδα φιλοξενήθηκε στη σκηνή της Προόδου. Πρόκειται για τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου των Νενήτων «Η Βοκαριά», με το έργο «Βότκα Μολότωφ» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Νίτσας Κλούβα. Η θεατρική ομάδα των γειτόνων μας, μετά από τις τρεις πρώτες επιτυχημένες παραστάσεις στο χωριό τους, επέλεξε την Καλλιμασιά ως πρώτο χωριό για να ξεκινήσει την περιοδεία της.

Οι καλές εντυπώσεις που άφησαν οι πρώτες παραστάσεις, είχαν ως αποτέλεσμα, να γεμίσει η αίθουσα της Προόδου, με Καλλιμασιώτες αλλά και κατοίκους των διπλανών χωριών και της χώρας. Η παράσταση ήταν εντυπωσιακή, παρ’ ότι  ήταν το πρώτο έργο της ομάδας και αρκετοί από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Εντυπωσιακός επίσης ήταν και ο αριθμός των ηθοποιών, που ξεπερνούσε τους είκοσι.
Ευχαριστούμε τη θεατρική ομάδα των Νενήτων για την όμορφη παράσταση που μας χάρισε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια. Στη «Βοκαριά» δε, που γιορτάζει εφέτος τα σαράντα της χρόνια, ευχόμαστε να τα εκατοστίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου