Το τμήμα ρυθμικής της ΠΡΟΟΔΟΥ στο κλειστό γυμναστήριο (2024)

  
        Η «γυμναστική χρονιά» των κοριτσιών του τμήματος της ρυθμικής της «ΠΡΟΟΔΟΥ» έκλεισε με μια εξαιρετική εμφάνιση στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου, στις 26 Ιουνίου 2024,
 πλαισιώνοντας τα αντίστοιχα τμήματα του γυμναστηρίου «ΜΕΛΕΚΟΣ» και της «ΠΕΚΕΒ», τα οποία πραγματοποίησαν την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωσή τους.

Εκδήλωση των εργαστηρίων της ΠΡΟΟΔΟΥ (2024)

     Ένα διήμερο χαράς, πολιτισμού, έμπνευσης και δημιουργικότητας απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην ΠΡΟΟΔΟ το Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Ιουνίου 2024, στις εκδηλώσεις για το κλείσιμο των εργαστηρίων της ΠΡΟΟΔΟΥ. Στον προθάλαμο υπήρχε έκθεση ζωγραφικής με τα έργα των παιδιών του αντίστοιχου εργαστηρίου, με υπεύθυνη την κ. Αγγελική Νικήτα. Στον ίδιο χώρο οι κυρίες του εργαστηρίου πλεξίματος παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, υπό την καθοδήγηση της κ. Ευγενίας Μπύρτα.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ στα «Διονύσιεια 2024»

    Με το παιδικό χορευτικό τμήμα η ΠΡΟΟΔΟΣ
 έδωσε δυναμικά το παρόν της στην εκδήλωση της Εταιρείας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων (ΕΓΑΝΥ), που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με τίτλο «ΔΙΟΝΥΣΙΕΙΑ». Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων με διοργανωτή την ΕΓΑΝΥ, που περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις των τροφίμων και φιλοξενούμενων στη δομή, αλλά και άλλων φορέων και συλλόγων που συνδράμουν την προσπάθεια με πολιτιστικά δρώμενα, θεατρικά, μουσικά και χορευτικά.