2o Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από την ΠΡΟΟΔΟ

    Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2023 διήρκησε το 2o Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργάνωσε η ΠΡΟΟΔΟΣ. Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η προσπάθεια που άρχισε πέρσι, συνεχίστηκε και φέτος, βρήκε ανταπόκριση και στηρίχτηκε από τις θεατρικές ομάδες και το κοινό. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια ακόμα πιο δημιουργικά και με τη συμμετοχή ίσως περισσότερων ομάδων. 

    Οι θεατρικές ομάδες που έλαβαν μέρος φέτος είναι οι εξής: 
    > 28 Οκτωβρίου, η ομάδα «Θεατροποιοί», με το έργο «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος».

>  11 Νοεμβρίου, η ΠΕΚΕΒ, με το έργο «ΛΑ ΝΟΝΑ».

>  18 Νοεμβρίου, ο ΜΕΟΘ, με το έργο «Χαβιάρι και φακές».

>  19 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος γυναικών Χίου, με το έργο «Ουφάκι».

>  26 Νοεμβρίου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Η ΓΕΦΥΡΑ», με το έργο «Ίδιοι και διαφορετικοί ζούμε μαζί». Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών σε όλες τις ομάδες.

> 2 Δεκεμβρίου, ο ΦΟΒ με το έργο «Στάχτη στα μάτια».

> 17 Δεκεμβρίου, η Πρόοδος, με το έργο «Το δωμάτιο με τους μανδαρίνους».

    Να σημειώσουμε επίσης, ότι τρείς ακόμα παραστάσεις ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή, λόγω ανωτέρας βίας, από τις Θεατρικές Ομάδες των Καρδαμύλων, της Λαγκάδας και «Παρασκήνιο 18».
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις θεατρικές ομάδες για τη στήριξη και την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε αυτή να είναι μόνο η αρχή για μια ευρύτερη συνεργασία και φιλία μεταξύ μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου