Εντυπωσίασαν τα πολιτιστικά εργαστήρια της ΠΡΟΟΔΟΥ


Το χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού κέρδισαν οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές των πολιτιστικών εργαστηρίων της ΠΡΟΟΔΟΥ, στο διήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καλλιμασιάς, το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιουνίου 2023. H πρώτη εκδήλωση στη μετά κορονοϊού εποχή μέσα στην αίθουσα, όπου οι θεατές παρακολούθησαν χωρίς μάσκες.

Οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου παρουσίασαν την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή Σοφίας Ζαραμπούκα. Τη διδασκαλία είχε η θεατρολόγος κ. Ειρήνη Σταμούλη και τις κατασκευές έκανε η κ. Αγγελική Νικήτα.

    Οι μαθητές του εργαστηρίου κιθάρας έπαιξαν μουσικά κομμάτια επί σκηνής, σε διδασκαλία της κ. Δώρας Καρβούνη.

Ακολούθησαν οι μαθητές του εργαστηρίου ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής,  σε διδασκαλία της κ. Κλαίρης Κάβουρα.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στον παραδοσιακό χορό, όπου τα τέσσερα τμήματα του συλλόγου έκαναν ένα χορευτικό πέρασμα από όλα τα νησιά μας, σε διδασκαλία του κ. Γιώργου Παναγιωτίδη.

    Και τις δυο μέρες στον προθάλαμο της ΠΡΟΟΔΟΥ λειτουργούσε έκθεση ζωγραφικής με τις δημιουργίες των μικρών μαθητών, σε διδασκαλία της κ. Αγγελικής Νικήτα.

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη με την επαναλειτουργία όλων των εργαστηρίων που αναφέρθηκαν, καθώς και αυτού της Μουσικοκινητικής σε διδασκαλία της κ. Μαρίας Κασσού.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου