Η ΠΡΟΟΔΟΣ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου και στην παρέλαση στην οδό Δημοκρατίας, συμμετείχε για πρώτη χρονιά το Σωματείο μας την 28η Οκτωβρίου 2022. Με ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα στο οποίο συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, Η ΠΡΟΟΔΟΣ παρέλασε συμμετέχοντας μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία του νησιού στις εκδηλώσεις μνήμης.

Η συμμετοχή στην παρέλαση εντάσσεται σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να προβληθεί το Σωματείο μας και οι δράσεις του και πέρα από το χωριό μας, αφού αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι παρότι οι δραστηριότητες μας είναι πολυάριθμες και ποικίλες όλα τα χρόνια, δεν είναι γνωστές στο ευρύτερο κοινό.

    Στην παρέλαση συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι ενώ την παράσταση έκλεψαν οι πολύ μικροί μας φίλοι, η νέα φουρνιά της ΠΡΟΟΔΟΥ που παρέλασαν μαζί με τις μανούλες τους, η Μαρία και Βαλάντω Μπόλια με τις μικρές Αγγελική και Αλεξάνδρα, η Βάσω και η Κωνσταντίνα Ζαννίκου με τον Δημήτρη και την Διαμαντούλα. Ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένεια του Σιδερή Σωτηράκη και της Κλείας Μπογιατζή από την οποία ο μόνος που δεν παρέλασε ήταν ο μικρός Βασίλης που ήταν στο καρότσι, αλλά και στον Γιώργο Γιαγιά που μόλις ξεμπάρκαρε έβαλε τη φορεσιά του βρακά και κράτησε τη σημαία του Σωματείου μας.

Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου μπορεί να το δηλώσει.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου