Όλοι μαζί για ένα καλύτερο 2022

   Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείο Καλλιμασιάς στην πλατεία του χωριού, στην οποία ενεργοποιήθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά συμμετείχαν και συνεισέφεραν με όποιον τρόπο μπορούσαν οι περισσότεροι σύλλογοι του χωριού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα στο χωριό μας για όλους εμάς.

    Υπήρχαν μουσική και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην πλατεία, ο Άγιος Βασίλης ο αγαπημένος των παιδιών, κεράσματα και άλλες λιχουδιές από τα μέλη του συλλόγου, όπως και ζεστά ροφήματα, σοκολάτα από το «Μελίρρυτον» και ζεστό κρασί από τον Σύλλογο Γονέων και διαβάστηκε στα παιδιά ένα παραμύθι από το Βιβλιοπωλείο «ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ».

Με την ευκαιρία της παρουσίας των παιδιών στην πλατεία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος πια στολισμός της αχλαδιάς από την ΠΡΟΟΔΟ κι έτσι συνδυάστηκαν πολλές δράσεις σε μια και μόνο εκδήλωση.

Κι αυτός ο συνδυασμός, η συνεργατικότητα και η καλή διάθεση, είναι που θα πάρουμε μαζί μας το 2022 με την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι θα αναλάβουμε δράση, θα κάνουμε πράγματα για μας, για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας, για να νιώθουμε λιγότερο μόνοι, λιγότερο ξεχασμένοι και περισσότερο «χωριανοί».


Καλή χρονιά σε όλους.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου