Το «Κιόσκι» σε Ομήρειο και Καλαμωτή


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έξοδος της θεατρικής Ομάδας της Προόδου, από το χωριό μας, σε Καλαμωτή και Ομήρειο. Στην Καλαμωτή η παράσταση δόθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, μετά από πρόσκληση του εκεί πολιτιστικού Συλλόγου στην αίθουσα του. Ύστερα από κατάλληλη διαμόρφωση των σκηνικών η παράσταση δόθηκε και το χειροκρότημα όσων την παρακολούθησαν απέδειξε την επιτυχία της.

Στο Ομήρειο δόθηκαν δυο παραστάσεις το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και τις δυο μέρες με ικανοποιητική προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού της πόλης. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στις δυο παραστάσεις, με το «ΚΙΟΣΚΙ» να καταχειροκροτείται και να αποσπά θετικά σχόλια από όλους.
Οι πρώτες εξορμήσεις της θεατρικής ομάδας ήταν απόλυτα πετυχημένες και ήδη τα μέλη της αγωνιούν να βάλουν μπροστά για τη νέα παραγωγή. Θερμά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης και στην ψυχή της ομάδας, Κοσμά Μανέ, που κατάφερε να φέρει κοντά ξανά τα μέλη της θεατρικής μας ομάδας και να «στήσει» μια παράσταση από την αρχή ως το τέλος.
Χαρακτηριστικό ήταν σε αυτήν την παραγωγή της θεατρικής ομάδας της ΠΡΟΟΔΟΥ ότι όλα, σκηνικά, κοστούμια, μουσική φώτα, φυλλάδια, αφίσες έγιναν εκ των έσω με προσωπική δουλειά και προσπάθεια των συμμετεχόντων. Γι αυτό και το χειροκρότημα ήταν η μεγαλύτερη ανταπόδοση.
Ευχαριστίες να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά, στην Αγγελική Νικήτα που ζωγράφισε το «ΚΙΟΣΚΙ» που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των σκηνικών, το οποίο όπου κι όποιοι κι αν ο είδαν ενθουσιάστηκαν. Θερμές ευχαριστίες από το ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ σε όλα να μέλη της θεατρικής ομάδας η οποία αξίζει να πλαισιωθεί και από άλλους ακόμη, παλιούς και νέους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου