Φτιάξαμε και φέτος τους χαρταετούς μας


Τρίτη 19 Φεβ. 2019. Αρκετά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προόδου και συμμετείχαν στο εργαστήριο κατασκευής χαρταετού, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να μην χαθεί και αυτή η τέχνη. Ήταν η πρώτη από τις προγραμματισμένες αποκριάτικες δραστηριότητες του σωματείου. 

Λόγω κωλύματος του Διαμαντή Βάκη που οργάνωσε πέρυσι το εργαστήριο, φέτος ανέλαβαν ο πρόεδρος της Προόδου Γιάννης Γριμπαμπής και ο Βαγγέλης Γανιάρης, με τη βοήθεια μερικών γονέων. Το έργο τους βέβαια ήταν εύκολο, γιατί χρησιμοποιήθηκαν αρκετά από τα υλικά του Διαμαντή, που περίσσεψαν από πέρυσι.

Την επόμενη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το εργαστήριο επαναλήφθηκε. Καινούρια παιδιά ήρθαν με τους γονείς τους, για να φτιάξουμε τους δικούς τους χαρταετούς.
Και τις δύο ημέρες φτιάξαμε εννέα. Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα επιστρέψει το πέταγμα των χαρταετών την Καθαρή Δευτέρα, για να το ευχαριστηθούν οι μικροί μαθητές.
Δευτέρα 11-3-2019 (Η συνέχεια ………..)
Το πέταγμα των χαρταετών έγινε την Καθαρή Δευτέρα στο γήπεδο. Ευτυχώς ο καιρός φέτος βοήθησε και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου