Κόψιμο Βασιλόπιτας ΠΡΟΟΔΟΥ (2018)

Σάββατο 6 Ιαν. 2018. Τα Θεοφάνεια, μια από τις σημαντικότερες εορτές του τόπου μας, επιλέγει κάθε χρόνο η Πρόοδος για να κόψει τη βασιλόπιτα. Σε μια ζεστή και σεμνή εκδήλωση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κόψαμε τη βασιλόπιτα και καμαρώσαμε στη σκηνή τους νέους Καλλιμασιώτες φοιτητές, καθώς και παιδιά των πολιτιστικών εργαστηρίων.

Τη βασιλόπιτα έκοψε και εφέτος ο π. Γεώργιος και τα κομμάτια μοιράστηκαν στους φορείς της Καλλιμασιάς. Στο κοινό μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια, που κατά κοινή ομολογία ήταν νοστιμότατα.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Πρόοδος τίμησε τους νέους Καλλιμασιώτες φοιτητές, που εφέτος ήταν δέκα τρεις. Τα ονόματά τους δημοσιεύτηκαν στα Καλλιμασιώτικα τεύχος 109, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Το τρίτο μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τα παιδιά των πολιτιστικών εργαστηρίων.
Στη σκηνή καμαρώσαμε τα παιδιά του θεατρικού με υπεύθυνη την κ. Ειρήνη Σταμούλη και τα παιδιά της ρυθμικής με υπεύθυνη τη νέα συνεργάτη της Προόδου κ. Κλαίρη Κάβουρα, ενώ στον προθάλαμο είχαν εκτεθεί οι δημιουργίες των παιδιών της ζωγραφικής, με υπεύθυνη την κ. Αγγελική Νικήτα.
Η Πρόοδος συγχαίρει τις δασκάλες και τα παιδιά για το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν, ευχαριστεί όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου