Τα χορευτικά της Προόδου στην πλατεία Πατριαρχών



Σάββατο 29 Ιουλ. 2017. Τα τμήματα του παραδοσιακού χορού της Προόδου είχαν και εφέτος τη δική τους εκδήλωση στην Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση. Μια βραδιά αφιερωμένη κυρίως στους απόδημους Καλλιμασιώτες, που το χειμώνα βρίσκονται μακριά από τη γενέτειρα.

Το εργαστήριο του παραδοσιακού χορού, το μεγαλύτερο από τα πολιτιστικά εργαστήρια της Προόδου, παρά τις πολλές απουσίες λόγω διακοπών, κατάφερε να οργανώσει μια όμορφη εκδήλωση, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
Εκτός από τα έξι τμήματα της Προόδου, έλαβε μέρος και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Βουνού Χίου «Μαστιχάρι». Ήταν η ανταπόδοση της συμμετοχής του χορευτικού ενηλίκων της Προόδου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν πέρυσι στο Βουνό με τίτλο «Βουνούσικη βεγγέρα».
Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους χορευτές και των δύο συλλόγων, τους υπεύθυνους των τμημάτων Γιώργο Παναγιωτίδη και Γιώργο Καραολάνη, για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν. Ευχαριστούμε επίσης  και τον «Όμηρο» για τα καθίσματα που διέθεσε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου