Το μικρό χορευτικό της Προόδου σε φιλανθρωπική εκδήλωση (9-9-2015)



9 Σεπ 2015. Το τρίτο παιδικό τμήμα παραδοσιακού χορού της ΠΡΟΟΔΟΥ με υπεύθυνο δάσκαλο τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Γιάννη Γριμπαμπή, πήρε μέρος στη φιλανθρωπική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων στον Οίκο Αγάπης στο Νεχώρι.
Εκτός από το δικό μας χορευτικό συγκρότημα, το οποίο χόρεψε τέσσερις χορούς από την Πελοπόννησο, στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμα συγκροτήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Αναγέννηση Θολοποταμίου, Άγιος Μηνάς Νεοχωρίου, Βοκαριά Νενήτων και Άγιος Χαράλαμπος Χαλκειούς. Η μουσικοχορευτική εκδήλωση πλαισιώθηκε από το μουσικό συγκρότημα των αδελφών Πούπαλου και εξελίχθηκε γρήγορα σε πανηγύρι. 
Γενικά η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, πέρα από τα αναμενόμενα , και έδειξε ότι ο κόσμος συμμετέχει με μεγάλη προθυμία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Πολλοί Καλλιμασιώτες βρέθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν την όλη προσπάθεια και να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Υπήρχε μπαζάρ με χειροποίητα προϊόντα και σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε κέρασμα. Η ΠΡΟΟΔΟΣ ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα δίνει το παρόν της, όποτε της ζητηθεί και στηρίζει όσους το έχουν ανάγκη.