Αρχαιρεσίες της Προόδου (14-8-2011)

Κυριακή 14 Αυγ 2011. Έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου  του σωματείου μας. Η συμμετοχή όπως αναμενόταν δεν ήταν και πάλι ικανοποιητική. Παρ’όλα αυτά τα μέλη που παρευρέθηκαν έδειξαν αξιομνημόνευτο  ζήλο για συμμετοχή και βοήθεια στις δραστηριότητες της Προόδου. Μετά από τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου, τονίστηκε  η ανάγκη  για ενεργή συμμετοχή των Καλλιμασιωτών στα δρώμενα.
Ο πρόεδρος  κ. Γριμπαμπής μίλησε για τις δραστηριότητες που πρέπει να αγκαλιάζουν όλοι οι χωριανοί, καθώς και για την προτεραιότητα που δίνει το σωματείο στα εργαστήρια μια και αυτά αφορούν τα παιδιά που είναι και το μέλλον αυτού του τόπου. Η εθελοντική προσφορά πολλών μελών ήταν σημαντική και σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλη φορά.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε για την επόμενη διετία απαρτίζεται από τους: Γριμπαμπή Γιάννη Πρόεδρος, Μανέ Κοσμά Αντιπρόεδρος, Σωτηράκη Σοφία Γραμματέας, Κουμελά Πλουμή Ταμίας, Κοκκινάκη Δημήτρη μέλος - αναπληρωτής γραμματέας, Πελαντή Μαρία μέλος - αναπλ. ταμίας, Κωνσταντίνου Μαρία μέλος, Πυκνή Αθηνά μέλος, και Μπαλλής Κυριάκος μέλος. Αναπληρωματικά μέλη: Βούκουνας Κώστας, Γανιάρη Αντωνία, Ζανίκου Διαμάντω, Ζηλανάκης Παντελής, Κολλιάρος Γιάννης, Κουμελά Μαρία, Κωνσταντίνου Αγγελική,  Μπογιατζής Θεόδωρος, Πυκνή Δήμητρα, Σταμούλης Κώστας, Στέκα Χρυσάνθη, Συράκη Κατερίνα, Συράκης Κώστας του Π, Σωτηράκη Ευαγγελία και Τρύφωνας Ελευθέριος.
Από το πρώτο συμβούλιο κιόλας φάνηκε ξεκάθαρα η όρεξη για δουλειά και το έντονο ενδιαφέρον όλων, ώστε η Πρόοδος να κάνει ένα βήμα παραπέρα. Είναι πολύ συγκινητικό και συνάμα ευχάριστο να βλέπεις τόσο κόσμο να θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς. Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ήρθαν κοντά στο σωματείο και να υπογραμμίσει  ότι η συμβολή τους στο έργο μας είναι σημαντική και αναντικατάστατη.