Παρουσίαση πολιτιστικών εργαστηρίων ΠΡΟΟΔΟΥ (2011)

Κυριακή 5 Ιουν 2011. Έγινε παρουσίαση των πολιτιστικών εργαστηρίων της Προόδου. Την είσοδο του πνευματικού κέντρου διακοσμούσαν έργα των μαθητών του τμήματος  ζωγραφικής υπό την καθοδήγηση της κ. Αγγελικής Νικήτα. Το κοινό θαύμασε το ταλέντο των μικρών μαθητών που σταθερά ανεβάζουν τις ικανότητες τους σ’ αυτό τον τομέα.
Στο πρώτο μέρος του προγράμματος απολαύσαμε το νεοσύστατο τμήμα της χορωδίας με τη δασκάλα κ.Βίνα Αμπανούδη. Τραγούδησαν κομμάτια μοναδικά, διαχρονικά, που  ταξίδεψαν το κοινό που σιγοτραγουδούσε μαζί με τη χορωδία.
Στη μουσική ήταν οι :Γιάννης Στογιάννος πιάνο, Στέφανος Γλύκας μπουζούκι. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν τα τμήματα του παραδοσιακού χορού, με την εποπτεία της δασκάλας κ. Ειρήνης Αρνίδη.
Η Πρόοδος πάντα διοργανώνει ποιοτικές εκδηλώσεις όσον αφορά τα εργαστήρια της, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη σημασία και την προτεραιότητα που δίνει στη λειτουργία αυτών των τμημάτων. Κύριο μέλημα μας είναι η συνέχεια των εργαστηρίων κάθε χρόνο, γιατί προσφέρουν πολύπλευρα στην κοινωνικοποίηση και τη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων.

 Περισσότερες φωτογραφίες