Αποκριάτικη επιθεώρηση από τη θεατρική μας ομάδα

       Σαββατοκύριακο 26 – 27 Φεβ 2011. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση «Οι κερατάδες», η θεατρική ομάδα Κοινής και Καλλιμασιάς ανέβασε αυτή τη φορά αποκριάτικη σάτιρα σε κείμενα και σκηνοθεσία του αεικίνητου Γιάννη Κολλιάρου. Μια παράσταση που κατάφερε και πάλι να γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα της Προόδου καθώς και την αίθουσα της Κοινής.
Η παράσταση στηρίχτηκε στις κωμικές καταστάσεις και τους διαλόγους από την ζωή και τις κοινωνικές εκδηλώσεις των παλαιότερων γενεών, αλλά και στη σύγχρονη πολιτική σάτιρα.
Παρότι η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεση της, δούλεψε με πολύ κέφι και όρεξη  για να προσφέρει στιγμές γέλιου στους δικούς μας ανθρώπους. Με μπροστάρη το Γιάννη Κολλιάρο και με νέες παρουσίες στην ομάδα μας, καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Και δεν είναι άλλος από το  συγκεντρώσουμε σε μια εκδήλωση, καθαρά δική μας, τόσο κόσμο που να νιώθει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι ο κόσμος  στηρίζει απόλυτα κάθε μας προσπάθεια  και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.  Δόθηκαν συνολικά τρεις παραστάσεις. Στην Κοινή 26 Φεβρουαρίου, στην Καλλιμασιά 27 Φεβρουαρίου και στα Νένητα 3 Μαρτίου 2011. Εδώ πρέπει να τονίσουμε, ιδιαιτέρως, την συμμετοχή νέων σε ηλικία παιδιών που πλαισίωσαν την ομάδα μας. Είναι αισιόδοξο να βλέπεις τη νέα γενιά να ενδιαφέρεται για την πολιτιστική εξέλιξη του χωριού τους και να δίνει παράλληλα το έναυσμα να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους. Τα σχέδια της θεατρικής ομάδας δεν σταματούν όμως εδώ. Ήδη έχουν προγραμματιστεί νέες παραστάσεις για τους επόμενους μήνες.
Στην αποκριάτικη εκδήλωση πήραν μέρος: Βαγγελιώ Παναγιωτίδη-Μπαλλή, Γιώργος Παναγιωτίδης, Κώστας Γαβρίλης, Γιάννης Κλούβας, Μαρία Κλούβα, Ειρήνη Ρέππα - Γαβρίλη, Βαγγέλης Λιβανός, Κώστας Καλαμωτούσης, Κοσμάς Μανές, Κατερίνα Συράκη, Κυριάκος Μπαλλής, Δημήτρης Μπογιατζής, Γιώργος Συράκης, Χρυσάνθη Στέκα, Βαγγελιώ Γριμπαμπή - Σωτηράκη, Αθηνά Πυκνή - Βασιλοπουλου, και Λάμπρος Δαλάτσης.