Γέμισε ντενεκέδες η πλατεία

Χρώματα φαντασία και δημιουργικότητα που βρήκαν δίοδο έκφρασης στους μεταλλικούς ντενεκέδες, γέμισε η πλατεία το βράδυ της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021.

Τα παιδιά έφεραν τους ντενεκέδες τους και τους παρουσίασαν σε όλους, παίρνοντας απλόχερα ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ, αφού οι δημιουργίες τους θα στολίσουν τις γειτονιές του χωριού, μαζί με ένα αναμνηστικό και ένα συμβολικό δωράκι.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η κ. Αγγελική Νικήτα η δασκάλα ζωγραφικής των εργαστηρίων της ΠΡΟΟΔΟΥ η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις δημιουργίες των παιδιών, προτρέποντας τα να συνεχίσουν.


Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό των ντενεκέδων και οι νικητές βέβαια του διαγωνισμού, αφού όλοι ήταν νικητές είναι οι εξής:

Ομάδα 1η: Ευφραιμία Τσούνη

Ομάδα 2η: Ελίνα και Μαρία Κοντούδη

Ομάδα 3η: Μαρκέλλα Κουκή

Ομάδας 4η: Ελίνα Αργυρούδη, Καλλιόπη Μπογή, Δήμητρα Ζαχαράκη, Μαρία Μπογή

Ομάδα 5η: Κάλλια Κρεατσά και Μαριτίνα Παναγάκη

Ομάδα 5η: Ολυμπία Τσιάντου

Ομάδα 6η: Χρυσάνθη και Γιώργος Πιτσόλης

Ομάδα 7η: Αλέξανδρος και Βαλέρια Ντιέτσι

Ομάδα 8η: Μαρία Καρνουπάκη και Ασπασία Κοκολάκη

Ευχαριστίες στη Γιοβάννα Μπογή για τη βοήθεια και τη συμβολή της και κυρίως στον Χρήστο Παναγάκη, ο οποίος ήταν εκείνος που έκοψε και καθάρισε τους ντενεκέδες που μοιράστηκαν στα παιδιά.

Στα τραγελαφικά, ενδεικτικό κι αυτό της νοοτροπίας κάποιων, ήταν η κλοπή ενός γιασεμιού το οποίο είχε τοποθετηθεί σε έναν ντενεκέ στην πλατεία. Προφανώς σε κάποιον άρεσε και το πήρε. Ας το έχει κι ας το χαίρεται! Ελπίζουμε να φυτευτεί κι αυτό και να κοσμεί κάποια γειτονιά του χωριού μας.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου