Δρόμος όμορφος σαν ζωγραφιά

 Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021. Γραφικό νησιωτικό σοκάκι θυμίζει πια η οδός 17ης Νοεμβρίου, ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιμασιάς μετά από πρωτοβουλία της ΠΡΟΟΔΟΥ. Στα πλαίσια των δράσεων της Παγκαλλιμασιώτικης συνάντησης και της προσπάθειας που ξεκίνησε από πέρσι να ομορφύνουμε το χωριό μας, ένας από τους κεντρικότερους δρόμους του χωριού, καθαρίστηκε, ξεχορταριάστηκε και ζωγραφίστηκε έτσι που να μοιάζει με σταμπωτό.

    Μαζί με τα μέλη του Δ.Σ της Προόδου έλαβαν μέρος δύο παιδιά καθώς και εκπρόσωποι  άλλων φορέων της Καλλιμασιάς. Οι συμμετέχοντες με αλφαβητική σειρά ήταν: Γανιάρης Βαγγέλης, Γριμπαμπής Γιάννης, Καρνουπάκη Μαρία, Κοκολάκη Ασπασία, Κρουσουλούδης Στράτος, Κουμελάς Γιάννης, Κωνσταντίνου Αγγελική, Λεοντσίνης Μάρκος, Μαυρογιάννης Αντώνης και Θοδωρής, Μπογής Σταμάτης, Πελαντή Μαρία, Συράκης Π. Κώστας και Χαλκίτη Ελένη.


Οι προσπάθειες για τον καλλωπισμό του χωριού θα συνεχιστούν με τους ντενεκέδες που ήδη έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά και θα τοποθετηθούν σε γειτονιές ενώ θα βραβευθεί ο καλύτερος. Τέλος την Κυριακή 8 Αυγούστου χωριζόμαστε σε ομάδες βάφουμε κάδους και κόντρα πλακέ τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε εγκαταλειμμένα σπίτια στο χωριό.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

1 σχόλιο: