Ανακοίνωση για την 8η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση (2021)

    Ιούλιος 2021. Για δεύτερη χρονιά ή Παγκαλιμασιώτικη Συνάντηση θα είναι προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον COVΙD-19. Το πρόγραμμα της 8ης Παγκαλιμασιώτικης Συνάντησης κυκλοφόρησε με επιφύλαξη για πιθανές αλλαγές. Η Πρόοδος, μετά την υποχρεωτική αναστολή των δραστηριοτήτων της την παρελθούσα περίοδο, επαναδραστηριοποιήθηκε και συμμετέχει στη συνάντηση με τις παρακάτω εκδηλώσεις - δράσεις:

α) Πέμπτη 29 Ιουλίου: «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Δράση για μικρούς και μεγάλους, άσπρισμα του κεντρικού δρόμου και ζωγραφική.

β) Τετάρτη 4 Αυγούστου: «Συρματένιοι ξεσυρματένιοι». Θεατρικός μονόλογος βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη, στο λιμανάκι του Αγ. Γιάννη.

γ) Κυριακή 8 Αυγούστου: Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ της Προόδου.

δ) Δευτέρα 9 Αυγούστου: «Σελήνη, ο δορυφόρος της Γης».  Αστρονομικές δράσεις για παιδιά και εφήβους, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αστρονομίας Χίου στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Αστρονομίας.

ε) Τετάρτη 11 Αυγούστου: Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου, στην πλατεία Πλατεία Πατριαρχών.

        στ) Δευτέρα 16 Αυγούστου: Βράβευση της δράσης «Φυτεύουμε σε τενεκέδες- ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας».

Η δράση «Φυτεύουμε σε τενεκέδες - ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας» ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου και έχει ως εξής:  Τα παιδιά παίρνουν από την Πρόοδο ένα τενεκέ, τον ζωγραφίζουν όπως θέλουν, φυτεύουν ότι φυτό θέλουν, τον τοποθετούν σε κοινόχρηστο χώρο στη γειτονία τους και φροντίζουν να παραμένει «ζωντανό» το φυτό που φύτεψαν.


Αναρτούμε το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις και σας προσκαλούμε να τις παρακολουθήσετε.

 

 


Πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της συνάντησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου