Φωτογραφίες


   Το σωματείο μας, όπως μια αγαπημένη οικογένεια, κατέγραψε και φύλαξε τις όμορφες στιγμές που πέρασε. Έτσι δημιουργήθηκε ένα αρχείο με φωτογραφίες και Video, το οποίο πρέπει να είναι προσιτό σε όλα τα μέλη. Στα τελευταία χρόνια, με τις ευκολίες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, το αρχείο είναι ικανοποιητικά ενημερωμένο. Για τα προηγούμενα χρόνια όμως υπάρχουν ελλείψεις.
Ξεκινάμε με τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες, του Κώστα Σταμούλη και του Γιάννη Γριμπαμπή. Ο στόχος είναι σιγά - σιγά να συμπληρωθούν τα κενά, με τη βοήθεια βέβαια των μελών και των φίλων. 
Για τα Video θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.
Παράκληση: Στείλτε μας ό,τι φωτογραφίες και Video έχετε (και ιδιαίτερα από παλαιότερες δραστηριότητες) για να εμπλουτίσουμε το αρχείο μας.
Σχόλιο: Σε κάποιες από τις πρόσφατες εκδηλώσεις ο φωτογράφος «είχε κέφια» και έβγαλε πολλές φωτογραφίες. Προς το παρόν δημοσιεύονται όλες και με ικανοποιητική ανάλυση. Λόγω περιορισμών στο χώρο, ενδέχεται να διαγραφούν οι περισσότερες, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να μείνουν λίγες και αντιπροσωπευτικές, με χαμηλότερη ανάλυση.
Συμβουλή: Κατεβάστε στον υπολογιστή σας έγκαιρα, όσες σας ενδιαφέρουν.


Φωτογραφικό Λεύκωμα ΠΡΟΟΔΟΥ