Τέσσερις σχολικές παραστάσεις στην ΠΡΟΟΔΟ


Ιούνιος 2019. Είναι γνωστό ότι σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις των σχολείων της Καλλιμασιάς γίνονται στην αίθουσα της ΠΡΟΟΔΟΥ. Εφέτος προχωρήσαμε ακόμα περισσότερο. Εκτός από τα σχολεία της Καλλιμασιάς, η ΠΡΟΟΔΟΣ φιλοξένησε και τις εκδηλώσεις από δύο ακόμα σχολεία: Του Δημοτικού σχολείου Θυμιανών και του Μουσικού σχολείου Χίου.

Πρώτο ήταν το Δημοτικό σχολείο Καλλιμασιάς, που πραγματοποίησε την εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους στις 13 Ιουνίου και ακολούθησε την επόμενη ημέρα (14 Ιουνίου) το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς. 
Στις 16 Ιουνίου φιλοξενήσαμε τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» από τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Θυμιανών και τέλος, στις 28 Ιουνίου, τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Εχθροί εξ αίματος», από το μουσικό σχολείου Χίου.
Να σημειώσουμε ακόμη, ότι στην τελευταία παράσταση έλαβαν μέρος και δύο Καλλιμασιωτάκια, που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.
Όπως φαίνεται η αίθουσα της ΠΡΟΟΔΟΥ εξελίσσεται σε κέντρο εκδηλώσεων της νότιας Χίου και εναλλακτική λύση αντί του Ομηρείου. Τα θετικά για το χωριό μας από αυτή την εξέλιξη, είναι ευνόητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου