Παρουσίαση πολιτιστικών εργαστηρίων ΠΡΟΟΔΟΥ (2019)

Σάββατο 8 Ιουν. 2019. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, με τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου, έγινε η παρουσίαση των πολιτιστικών εργαστηρίων της Προόδου. Η αρχή έγινε με τα τμήματα του Αρμονίου, της θεατρικής αγωγής, της Ρυθμικής και της Ζωγραφικής. Στις 26 Ιουνίου θα κλείσουμε με τα τμήματα του Παραδοσιακού χορού.



Εισερχόμενοι οι θεατές στο πνευματικό κέντρο, πρώτα – πρώτα θαύμασαν στον προθάλαμο τις ζωγραφιές που είχαν εκθέσει τα παιδιά του τμήματος της Ζωγραφικής. Στη συνέχεια πάνω στη σκηνή παρακολούθησαν, πρώτα τα παιδιά του Αρμονίου, που το κάθε ένα έπαιξε ένα κομμάτι της επιλογής του, έπειτα τα παιδιά της Θεατρικής Αγωγής, που παρουσίασαν το «Το Χαρούμενο Λιβάδι» με θέμα τη διαφορετικότητα και την αποδοχή και τέλος τα παιδιά της Ρυθμικής, που παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις και «ακροβατικά».
Όλα τα παραπάνω προετοιμάστηκαν και παρουσιάστηκαν υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων δασκάλων κ. Αγγελικής Νικήτα, Βέρας Μαυρίκη, Ειρήνης Σταμούλη και Κλαίρης Κάβουρα.
Η δραστηριότητες των παιδιών των εργαστηρίων δεν σταματούν εδώ. Ήδη έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις άλλων συλλόγων και φορέων που θα γίνουν όλο το καλοκαίρι.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις δασκάλες τους για το τόσο ωραίο πρόγραμμα που μας παρουσίασαν και θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου