Εκδρομή στα Καρδάμυλα

Την Κυριακή, 22 Οκτ. 2017, πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ημερήσια εκδρομή του Σωματείου μας στα Καρδάμυλα. Σύμμαχος ο καλός καιρός και η ευχάριστη διάθεση όλων.
 Στο Μάρμαρο έγινε η  πρώτη στάση για καφέ με θέα τη θάλασσα. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το Γιόσωνα για να περπατήσομε στο ποτάμι, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του.
Στην παρέα μας προστέθηκε η συγγραφέας και παθιασμένη Καρδαμυλίτισσα, Ευαγγελία Παπαζή, η οποία μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις της για το χωριό και τη γύρω περιοχή και έκανε την επίσκεψη μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Το τοπίο ήταν υπέροχο και η πορεία  είχε μια δόση περιπέτειας για τους πιο τολμηρούς.
Επόμενη στάση στα Άνω Καρδάμυλα, όπου ξεναγηθήκαμε στο χωριό και σε ένα μικρό αναπαλαιωμένο οικισμό με παραδοσιακούς ξενώνες, τα Σπήλια, από τον ευγενικό και πρόθυμο ιδιοκτήτη κ. Δημήτρη Ψωμαδάκη. Μετά το φαγητό στην πλατεία του χωριού με τα πανύψηλα πλατάνια, καταλήξαμε στη Λαγκάδα για τον απογευματινό καφέ.
 Όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανυπομονούν για την επόμενη εξόρμηση. Ευχαριστούμε θερμά την Αθηνά Θλιβίτη, Δήμητρα Πυκνή και Μαρία Στέκα που είχαν αναλάβει την οργάνωση της εκδρομής, καθώς και τους δύο ξεναγούς μας κ. Ευαγγελία Παπαζή και Δημήτρη Ψωμαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου