Παρουσίαση πολιτιστικών εργαστηρίων ΠΡΟΟΔΟΥ (2016)


Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουν 2016, έγινε η καθιερωμένη παρουσίαση των πολιτιστικών εργαστηρίων της Προόδου. Δύο μέρες γεμάτες με θέατρο, μουσική και χορό, αφιερωμένες στα 40 χρόνια της «ΠΡΟΟΔΟΥ». 

Στον προθάλαμο, όπως συνηθίζεται, υπήρχε η έκθεση του τμήματος της ζωγραφικής με υπεύθυνη την κ. Αγγελική Νικήτα, της χειροτεχνίας με υπεύθυνη την κ. Μαρία Μπογή, και της ομάδας του κεντήματος που λειτουργεί αυτόνομα με την καθοδήγηση της κ. Έλσας Πασχαλίδου.
Το Σάββατο η εκδήλωση ξεκίνησε με το τμήμα της μουσικοκινητικής αγωγής με υπεύθυνη την κ. Χριστίνα Χριστοπούλου, που με τη σημερινή του μορφή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Συνέχισαν οι δύο χορωδίες, παιδική και ενηλίκων, που παρουσιάστηκαν μαζί με τις χορωδίες της «Αρμονίας», με υπεύθυνη την κ. Βίνα Αμπανούδη. Να σημειώσουμε ότι οι χορωδίες «Αρμονίας» και «Προόδου» παρουσίασαν το ίδιο πρόγραμμα δύο ημέρες νωρίτερα στο Ομήρειο. Την Κυριακή οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το τμήμα της θεατρικής αγωγής με υπεύθυνη την κ. Ειρήνη Σταμούλη και το τμήμα των παραδοσιακών χορών με υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Παναγιωτίδη.
     Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, για αυτό το όμορφο διήμερο που μας χάρισαν