Μουσική βραδιά


       Δευτέρα 19 Αυγ 2013. Ένα όμορφο βράδυ πέρασαν όσοι παρακολούθησαν τη μουσική βραδιά που οργάνωσε η ΠΡΟΟΔΟΣ στο πάρκο Αη Γιώργη Στειρά. Η εκδήλωση δεν ήταν μία συναυλία με δυνατά ηχητικά, αλλά μια βραδιά όπου μια παρέα νέων παίζουν μουσική και τραγουδούν για τους φίλους τους, σε χαμηλή ένταση, με «παρεϊστικη» διάθεση, κάτω από το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι. Στους θεατές η ΠΡΟΟΔΟΣ, ως φιλόξενος οικοδεσπότης, προσέφερε ένα δροσερό αναψυκτικό.

Στην ορχήστρα έπαιξαν: Στέλιος Κάρλος μπαγλαμά, Επαμεινώνδας Κάρλος κιθάρα, Ευθύμης Γκονούλας κιθάρα και Κωνσταντίνος Κλάδης μπουζούκι. Το ρεπερτόριό τους ήταν εξαιρετικό, κυρίως με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.
    Όλα καλά, μόνο που η μικροφωνική συσκευή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα όσοι κάθονταν μακριά από την ορχήστρα να μην ακούνε καλά. Παρά ταύτα το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Το περίεργο ήταν ότι μετά τις έντεκα, η μικροφωνική λειτούργησε υποδειγματικά και οι λίγοι αλλά τυχεροί που απέμειναν, το απόλαυσαν πραγματικά, περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι νεαροί μουσικοί όμως είχαν τέτοια όρεξη, που συνέχισαν να παίζουν και μετά τα μεσάνυχτα, για τον εαυτό τους και την παρέα τους.
        Η ΠΡΟΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά, τους μουσικούς που, πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, έπαιξαν αφιλοκερδώς, τον ΟΜΗΡΟ και τον πρόεδρό του Παντελή Μονογιούδη για τα καθίσματα που διέθεσε, τους εθελοντές πυροσβέστες της Καλλιμασιάς και όλους όσους βοήθησαν να οργανωθεί η βραδιά.
          Τελειώνοντας, να πούμε ακόμη ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη, όπως άλλωστε και όλες οι εκδηλώσεις της ΠΡΟΟΔΟΥ. Και αυτό όχι γιατί δεν έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος εκτιμά αυτό που προσφέρει η ΠΡΟΟΔΟΣ, και όταν θα του δοθεί η ευκαιρία, θα την υποστηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Περισσότερες Φωτογραφίες