Αρχαιρεσίες της Προόδου (18-8-2013)

     Kυριακή 18 Αυγ 2013. Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του σωματείου μας με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της παρελθούσας διετίας και την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Από άποψη συμμετοχής των μελών, συνέβηκε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Πρόοδο όσο και στους υπόλοιπους συλλόγους: Συμμετείχαν ελάχιστοι και από αυτούς λίγοι ήταν πρόθυμοι να συμμετέχουν ως τακτικά μέλη στο νέο ΔΣ, αφού με δυσκολία συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο. Για εφέτος υπήρχε η δικαιολογία ότι την ίδια ημέρα υπήρχαν βαφτίσεις και γάμοι. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί την τόσο χαμηλή συμμετοχή.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνέλευση ήταν τα προβλήματα του κτηρίου, η αναγκαιότητα να οργανωθεί και πάλι παγκαλλιμασιώτικο συνέδριο και βέβαια το θέμα της απροθυμίας των Καλλιμασιωτών να συμμετέχουν στις δραστηριότητες τόσο της ΠΡΟΟΔΟΥ, όσο και των άλλων φορέων.
Παρόλα ταύτα, υπάρχουν αυτοί οι λίγοι που αντέχουν ακόμα, δεν συμβιβάζονται με την ιδέα ότι ένα σωματείο με τόσο πλούσια ιστορία και δράση, θα καταντήσει «σύλλογος - σφραγίδα» και συνεχίζουν. Έτσι εκλέχτηκαν οι παρακάτω (με αλφαβητική σειρά): Τακτικά μέλη: Γριμπαμπής Γιάννης, Κουμελά Πλουμή, Κωνσταντίνου Αγγελική, Κωνσταντίνου Ευαγγελία, Κωνσταντίνου Μαρία, Μανές Κοσμάς, Παπουλή Ειρήνη, Πελαντή Μαρία, Συράκη Κατερίνα.
Αναπληρωματικά μέλη (θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες μαζί μα τα τακτικά):  Βούκουνας Κώστας, Μπογιατζής Θεόδωρος, Ζηλανάκης Παντελής, Κουμελά Ν. Μαρία, Παντελούκα Διαμάντω, Πουλερέ Ειρήνη, Πυκνή Αθηνά, Πυκνή  Δήμητρα, Σταμούλης Κώστας, Στέκα Χρυσάνθη, Τρύφωνας Λευτέρης, Σωτηράκη Σοφία, Σωτηράκη Ευαγγελία.  Εξελεγκτική επιτροπή: Χαζάκης Γιώργος, Κολλιάρος Γιάννης και Μπίλλος Τάσος.
Η συγκρότηση σε σώμα θα γίνει τις επόμενες ημέρες.