Η ΠΡΟΟΔΟΣ στη Μόστρα των Θυμιανών (2024)

    Κυριακή 17 Μαρτίου 2024. Ένα δυναμικό παρόν έδωσε και φέτος η ΠΡΟΟΔΟΣ Καλλιμασιάς στη μόστρα των Θυμιανών, όπου σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχής, αφού στην ομάδα της Προόδου συμμετείχαν περισσότεροι από εξήντα Καλλιμασιώτες (δύσκολο να μετρήσεις ακριβώς μια ζωηρή ομάδα που κινείται διαρκώς στους ρυθμούς του καρναβαλιού).

     Η Καλλιμασιώτικη αποστολή συνόδευε ένα άρμα με ομοίωμα αεροπλάνου που είχε τίτλο «ΑΕΡΟΧΡΟΝΙΟ ΟΜΗΡΟΣ» και ήθελε να σατιρίσει τις εργασίες για την ανάπλαση του αεροδρομίου της Χίου που χρονίζουν. Η αποστολή ήταν χωρισμένη σε τρεις ομάδες: Στην πρώτη ήταν τα παιδιά που ήταν ντυμένα εργάτες με κράνη και εργαλεία για να βοηθήσουν στις εργασίες ανάπλασης. Στη δεύτερη ομάδα ήταν δέκα κυρίες ντυμένες όπως οι αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής στην εποχή του Ωνάση. Τέλος στην τρίτη ομάδα ήταν οι τουρίστες που θα κατακλίσουν τη Χίο και θύμιζαν τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η Θεία μου η χίπισσα». Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία. 

    Ευχαριστήρια στον ΜΕΟΘ για τη φιλοξενία, στους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, στην Καλλιμασιώτικη αποστολή και στην πρόεδρο της Προόδου για την άψογη οργάνωση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου