Παρουσίαση πολιτιστικών εργαστηρίων ΠΡΟΟΔΟΥ (2018)

Κυριακή 27 Μαΐου 2018. Η εκπαιδευτική  χρονιά για τα πολιτιστικά εργαστήρια της Προόδου έφτασε στο τέλος της και ξεκίνησε η παρουσίαση της δουλειάς τους. Τα τμήματα της θεατρικής αγωγής, της Ρυθμικής, της Ζωγραφικής και του Αρμονίου είναι τα πρώτα που παρουσιάστηκαν. Τα υπόλοιπα τμήματα, δηλαδή  του παραδοσιακού χορού και η χορωδία, ετοιμάζουν τις δικές τους εκδηλώσεις, που θα τις παρουσιάσουν το καλοκαίρι.

Η εμφάνιση των τμημάτων ξεκίνησε με Αρμόνιο. Τα δέκα παιδάκια του τμήματος, έπαιξαν από ένα κομμάτι το κάθε ένα, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Βέρας Μαυρίκη. Συνέχισαν τα τμήματα της Θεατρικής αγωγής με δύο θεατρικά παραμύθια, που επιμελήθηκε η κ. Ειρήνη Σταμούλη. Τη εκδήλωση έκλεισαν τα κορίτσια της Ρυθμικής, παρουσιάζοντας χορογραφίες με στεφάνια και μαντήλια, καθώς επίσης και ελεύθερα ατομικά και ομαδικά προγράμματα, σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, υπό την επίβλεψη της δασκάλας τους κ. Κλαίρης Κάβουρα. Στον προθάλαμο της αίθουσας, όπως κάθε χρόνο, είχαν εκτεθεί τα έργα των τμημάτων της Ζωγραφικής, με υπεύθυνη την κ. Αγγελική Νικήτα.
Δεν ξέρουμε τι να πρωτοεπαινέσουμε: Τις όμορφες μελωδίες από το Αρμόνιο, την πρωτότυπη δραματοποίηση παραμυθιών από το Θεατρικό, τις εντυπωσιακές «κολοτούμπες» των κοριτσιών της Ρυθμικής, ή τις ωραιότατες ζωγραφιές των παιδιών της Ζωγραφικής. Το μόνο που μας ξέφυγε, ήταν η διάρκεια της εκδήλωσης, που ξεπέρασε λίγο τις δύο ώρες. Όμως δεν υπήρχε κάτι περιττό για να κόψουμε.
Οι λοιποί συντελεστές της εκδήλωσης ήταν:
Παρουσίαση εκδήλωσης: Α. Κωνσταντίνου, Ρύθμιση ήχου – φωτισμού: Κ. Μανές, Βιντεοσκόπηση: Μ. Λεοντσίνης, Φωτογράφιση: Κ. Σταμούλης και Γ. Γριμπαμπής, Επιμέλεια αφίσας & προγράμματος: Γ. Γριμπαμπής.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους για την όμορφη παρουσίαση και τις ευχαριστίες μας σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όσους στηρίζουν το σωματείο.

Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου