Αρχαιρεσίες Προόδου (6-8-17)


Κυριακή 6 Αυγ 2017. Την ημέρα του «Χριστού» μετά την εκκλησία, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Προόδου, με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή των μελών ήταν ελαφρώς αυξημένη, σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια, και πάλι όμως δεν μπορούμε να τη θεωρήσουμε ικανοποιητική. Το ψηφοδέλτιο δε, συμπληρώθηκε με δυσκολία, λόγω απροθυμίας των μελών να συμμετάσχουν στο νέο ΔΣ. Έτσι αρκετά μέλη του απερχόμενου ΔΣ, αναγκάστηκαν να είναι πάλι υποψήφιοι, παρότι θεωρούν ότι πρέπει να αποχωρήσουν, μετά από πολυετή παραμονή στο ΔΣ και να αντικατασταθούν από νεώτερους. Και αυτό γιατί κατανοούν την ανάγκη να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του σωματείου, μέχρι να βρεθούν οι νεώτεροι με διάθεση για προσφορά.
Το ευχάριστο είναι, ότι παρά την απροθυμία για τη συμμετοχή στο ΔΣ, αρκετά μέλη δήλωσαν «εθελοντές», δηλαδή πρόθυμοι να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του σωματείου και να βοηθούν όπου χρειαστεί.
Μετά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, εκλέχτηκαν εννέα τακτικά μήλη, πέντε αναπληρωματικά και τρία για εξελεγκτική επιτροπή.
Δύο ημέρες μετά τις εκλογές, στις 8 Αυγούστου, συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ, όπως πρόεκυψε από τη συνεδρίαση, είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος:         Γριμπαμπής  Ιωάννης.
Αντιπρόεδρος:   Κωνσταντίνου Αγγελική.
Γραμματέας:      Κουμελά Ν. Μαρία.
Ταμίας :              Χαλκίτη Ελένη.
Μέλη:             Θλιβίτου Αθηνά, Κωνσταντίνου Μαρία, Λεωντσίνης Μάρκος, Πυκνή Δέσποινα και Φιστουρής Αχιλλέας.
Εκτός από τα τακτικά μέλη του ΔΣ, να αναφέρουμε και τα υπόλοιπα μέλη θα στελεχώσουν την Πρόοδο τα δύο επόμενα χρόνια:
Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ: Ακρατοπούλου Παρασκευή, Μπογή Μαρία, Παντελούκα Διαμάντω, Πελαντή Μαρία και Σωτηράκη Ευαγγελία.
Εξελεγκτική επιτροπή: Ζηλανάκης Παντελής, Μπίλλος Αναστάσιος και Συράκης Κων/νος.
Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ. Απουσιάζουν Αγγελλική Κωνσταντίνου και Μαρία Μπογή

Εθελοντές: Γιανούμης Γιώργος, Ζηλανάκης Παντελής, Καρατζάς Κώστας, Καρνουπάκη Μαρία, Μανές Κοσμάς, Μπογή Μαρία, Μπογιατζής Θεόδωρος, Πουλερέ Ειρήνη, Πυκνή Αθηνά, Πυκνή Δήμητρα, Σταμούλης Κώστας, Στέκα Μαρία, Τρίφωνας Λευτέρης. Και επειδή μπορεί να ξεχάσαμε κάποιον, η λίστα των εθελοντών θα είναι μόνιμα ανοιχτή, προκειμένου να ενταχτούν όσοι το επιθυμούν, αφού δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος  μέλος του  Δ.Σ, για να προσφέρει στο σωματείο.
Όλοι οι παραπάνω, δηλώνουν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να συνεχιστεί η δημιουργική πορεία της Προόδου. Όμως αυτό δεν αρκεί. Απαιτείται η έμπρακτη υποστήριξη, όλων των μελών και των Καλλιμασιωτών γενικά, με όποιον τρόπο μπορεί ο κάθε ένας. Ευελπιστούμε ότι θα την έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου