Κόψιμο βασιλόπιτας της ΠΡΟΟΔΟΥ (2013)

 Κυριακή 6 Ιαν 2013. Η πρώτη γιορτή της Προόδου για το 2013 που περιλάμβανε κόψιμο της πίτας και παρουσίαση των εργαστηρίων της. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος (με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που αγκαλιάζει πάντα αυτή την εκδήλωση) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη γιορτή του σωματείου. Η αρχή έγινε με την ευλογία και την κοπή της πίτας μαζί με τις ευχές  για μια χρονιά γεμάτη δημιουργία και  ελπίδα για το μέλλον. Μοιράστηκαν κομμάτια σε όλους τους φορείς, τους συλλόγους και αντιπρόσωπους θεσμών του χωριού μας.
Η συνέχεια ανήκε στους μικρούς και μεγάλους μαθητές της Προόδου που παρουσίασαν το έργο που γίνεται στα εργαστήρια της. Μια πρώτη γεύση,  έπαιρνε ήδη ο κόσμος κατά την είσοδο του στο πνευματικό κέντρο, αφού είχε στολιστεί με τα εικαστικά έργα των παιδιών που παρακολουθούν το εργαστήριο της ζωγραφικής, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Αγγελικής Νικήτα.
Έτσι με τη σειρά παρουσιάστηκαν τα εργαστήρια: Η χορωδία, με  τα τμήματα μικρών και ενηλίκων, υπό την καθοδήγηση της κ. Βίνας Αμπανούδη. Η ρυθμική γυμναστική  με τη δασκάλα κ. Λουΐζα Μιχαλακοπούλου και τέλος τα τμήματα του παραδοσιακού χορού με την εποπτεία του κ Γιάννη Γριμπαμπή. Το Δ.Σ της Προόδου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τα παιδιά και τους δασκάλους των εργαστηρίων για την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί την Βαγγελιώ Κολλιάρου και τον Χατζαθανάση Γιώργο για την συνεισφορά τους στα τραγούδια της χορωδίας.
Πριν την παρουσίαση των εργαστηρίων έγινε βράβευση των μαθητών της  Γ  λυκείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μαζί με το βραβείο η Πρόοδος έδινε στον καθένα και ένα αναμνηστικό δώρο. Στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια για όλο τον κόσμο.

 Περισσότερες Φωτογραφίες