Ανακοίνωση για την 5η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση (2018)

Η 5η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η κεντρική εκδήλωση θα έχει θέμα «Βελτιώνουμε τη ζωή μας στην Καλλιμασιά» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου ώρα 19:30 στην αίθουσα της Προόδου. Οι εκδηλώσει που πλαισιώνουν τη Συνάντηση εφέτος θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Ιουνίου έως τις 23 Αυγούστου.


Η Πρόοδος θα συμμετέχει με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

α) Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 20:30 στο πνευματικό κέντρο: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Σήμερα γάμος γίνεται» Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα της Προόδου και συνοδεύει η ορχήστρα Αυγουστίδη.
β) Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 20:00 στον αύλειο χώρο της Mediterra: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΜΧ και 40 χρόνια από των θάνατο του ιδρυτή της Γ. Σταγκούλη, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
γ) Πέμπτη 2 Αυγούστου ώρα 20:30 στο πνευματικό κέντρο: Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα από τις χορωδίες παιδιών και ενηλίκων της Προόδου. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στις 20:00, εκ μέρους όλων των φορέων της Καλλιμασιάς, θα τιμηθεί ο κ. Χρήστος Κρουσουλούδης, για την προσφορά και τη δράση του στο χωριό μας. 
δ) Σάββατο 4 Αυγούστου ώρα 21:00 στην Πλατεία Πατριαρχών: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τα τμήματα παραδοσιακού χορού της Προόδου.

Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου