Η ΠΡΟΟΔΟΣ στη Μόστρα των Θυμιανών (2018)


Κυριακή 18 Φεβ. 2018. Φανατικούς οπαδούς αποκτά χρόνο με το χρόνο η Μόστρα των Θυμιανών. Έτσι η ομάδα της Προόδου, πολυπληθέστερη από κάθε χρονιά, έδωσε και εφέτος δυναμικό παρών. Περισσότεροι από σαράντα Καλλιμασιώτες έλαβαν μέρος και έζησαν μια όμορφη εμπειρία.

Η αμφίεση ήταν κλόουν και τραπουλόχαρτα. Και αυτό γιατί οι αρχικές στολές του κλόουν δεν έφτασαν, λόγω της απρόσμενης συμμετοχής και αναγκαστήκαμε να συμπληρώσουμε με τραπουλόχαρτα. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη αμφίεση έπαιξε και το βάψιμο των προσώπων, που εφέτος το ανάλαβαν η Μάρω και η Αγγελική.

Η ομάδα της Προόδου εφέτος θα λέγαμε ότι είχε τιμητική θέση, αφού παρέλασε πρώτη – πρώτη συνοδεύοντας τον βασιλιά καρνάβαλο, το πρώτο άρμα της Μόστρας. Οι μεγάλοι, κρατώντας σφιχτά το χέρι των παιδιών για να μη τα χάσουν μέσα στο συνωστισμό, ξεχύθηκαν γεμάτοι κέφι να το διασκεδάσουν. Η εμπειρία ήταν συναρπαστική, ιδιαίτερα για όσους την έζησαν για πρώτη φορά.
Και εφέτος συναντήσαμε δύο από τους πιο φανατικούς οπαδούς της Μόστρας, που τους συναντάμε κάθε χρόνο. Το Γυμνάσιο της Καλλιμασιάς που παρέλασε λίγο αργότερα από εμάς και τους πάρα πολλούς Τούρκους επισκέπτες που ζητούσαν συνεχώς να φωτογραφηθούν μαζί μας.
Και του χρόνου, να είμαστε καλά, θα ξαναπάμε και καλούμε όλους να μας ακολουθήσουν. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσουν.
Πολλά μπράβο σε όσους συμμετείχαν και σε όσους αναλαμβάνουν τον συντονισμό της Καλλιμασώτικης αποστολής και βέβαια συγχαρητήρια  στον διοργανωτή του καρναβαλιού ΜΕΟΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου