Στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο μας

Τρίτη 12 Δεκ. 2017. Η Πρόοδος με τα παιδιά της στόλισε εφέτος το δικό της χριστουγεννιάτικο δένδρο, στην πλατεία Πατριαρχών. Η πλατεία βέβαια δεν έχει έλατο που ενδείκνυται για την περίσταση. Έτσι επιλέχτηκε το πιο προσιτό δένδρο που βρίσκεται στην είσοδό της και είναι μια αχλαδιά !!!

Πριν έρθουν τα παιδιά, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Γιαννούμης, με τη βοήθεια της αντιπροέδρου του σωματείου μας Αγγελικής Κωνσταντίνου, ανέλαβε να τοποθετήσει τα φωτάκια στο δένδρο και στις κολώνες της πλατείας και να τα συνδέσει με το ηλεκτρικό ρεύμα. Στις 4:30 μ.μ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, άρχισαν να καταφτάνουν τα παιδιά κρατώντας ένα – δύο στολίδια το κάθε ένα και με τη βοήθεια των ενηλίκων, άρχισαν να στολίζουν το δένδρο. Όταν τέλειωσε το στόλισμα, ακολούθησε παιγνίδι στην πλατεία. Και όταν άρχισε να σκοτεινιάζει, μετά τις τελευταίες αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά στο φωταγωγημένο δένδρο, αποχώρησαν όλοι.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν. Μια καλή ιδέα είναι να «υιοθετήσει» η Πρόοδος την αχλαδιά της πλατείας και να τη στολίζει κάθε χρόνο.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο Γιαννούμη για την πολύτιμη βοήθειά του και να συγχαρούμε την Αγγελική Κωνσταντίνου που είχε την ιδέα και την υλοποίηση όλης της διοργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: