Ανακοίνωση για την 4η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση (2017)

H προετοιμασία για την 4η Παγκαλλιμασιώτικη Συνάντηση  ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα είναι έτοιμο για να διανεμηθεί. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Αυγούστου ώρα 8:00 μ.μ στην αίθουσα της Προόδου. Θα πλαισιωθεί και εφέτος από πλήθος εκδηλώσεων, που τις οργανώνουν οι φορείς που συμμετέχουν, από τις 19 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου.


Η Πρόοδος θα συμμετέχει με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

α) Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 21:00 στο πνευματικό κέντρο: Μουσικοχορευτική – θεατρική εκδήλωση με θέμα το «Μισεμό». Συμμετέχουν τα χορευτικά και θεατρικά τμήματα της Προόδου και συνοδεύει η ορχήστρα των αδερφών Αυγουστίδη.
 β) Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 21:00 στην Πλατεία Πατριαρχών: Χορευτική εκδήλωση με όλα τα τμήματα χορού της Προόδου. Συμμετέχει και τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Βουνού Χίου «ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ».
γ) Σαββατοκύριακο 12 & 13 Αυγούστου ώρα 21:00 στο πνευματικό κέντρο: Παράσταση από τη Θεατρική ομάδα της Προόδου, με τα έργα «Η περιφέρεια» και «Δεν έχει τα προσόντα» του Γεωργίου Σουρή.

Και μεταξύ των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια άλλη διαδικασία πολύ σημαντική για την Πρόοδο: Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου (του Χριστού) και ώρα 11:30 π.μ.

Σας περιμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου