Αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Προόδου (18-2-2017)

Σάββατο 18 Φεβ 2017. Η αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Προόδου ήταν αποτέλεσμα του «αιτήματος» πολλών μελών μας, που το επαναλάμβαναν επίμονα τα τελευταία χρόνια. Επιλέξαμε το «porto castello» με την ορχήστρα των αδελφών Αυγουστίδη και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Από την αρχή η προσπάθεια ήταν να προσφέρουμε στους φίλους του σωματείου αυτό που δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας: Την ποιοτική διασκέδαση. Πιστεύουμε ότι για να διασκεδάσει κάποιος χρειάζεται μια καλή παρέα, καλό φαγητό -  ποτό και καλή μουσική. Και όλα αυτά με όχι μεγάλο κόστος. Αυτά προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας είπαν ότι θυμήθηκαν τα παλιά όμορφα πανηγύρια.
Και αφού «τούτες οι μέρες το’ χουνε», δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αποκριάτικοι χοροί. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι οι  αδελφοί Αυγουστίδη είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τέτοιους χορούς, και τους ζητήσαμε να μας παίξουν «τη σκούπα» και «τα κουκιά». Αν και οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους ήταν επιφυλακτικοί και δεν συμμετείχαν γιατί δεν ήξεραν τι είναι αυτοί οι χοροί, όμως όσοι το αποφάσισαν το διασκέδασαν με το παραπάνω.
Αυτό που απομένει να δούμε είναι τι δεν κάναμε καλά εφέτος, ώστε να το διορθώσουμε και του χρόνου να το επαναλάβουμε πιο επιτυχημένα, με την προοπτική να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της χοροεσπερίδας, όσους την στήριξαν, την αίθουσα που μας φιλοξένησε και βέβαια την εξαιρετική ορχήστρα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου