Το «Τσάι» της Προόδου (14-12-2014)

    Κυριακή 14 Δεκ 2014. Επιτυχημένο ήταν και εφέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το τσάι της Προόδου στο ξενοδοχείο Χανδρής. Οι φίλοι και τα μέλη της Προόδου, Καλλιμασιώτες και μη, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα όμορφο περιβάλλον και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα. Αυτοί που το ευχαριστιούνται περισσότερο είναι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, αφού τους θυμίζει το κυριακάτικο «σεργιάνι» των παλαιοτέρων χρόνων.
   
Η φράση των περισσοτέρων, την ώρα που αποχωρούσαν, ήταν «και του χρόνου». Και είναι βέβαιο ότι του χρόνου θα συναντηθούμε την ίδια εποχή, για τον ίδιο λόγο, στον ίδιο χώρο. Αλλά μέχρι τότε, οι φίλοι και τα μέλη του Σωματείου μας, θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες να βρεθούν όλοι μαζί, αφού οι δραστηριότητες της Προόδου «δεν έχουν τελειωμό».
    Θερμές ευχαριστίες στα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ που εργάστηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, στα καταστήματα και τους επαγγελματίες για τα δώρα που προσέφεραν και βέβαια όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα τις δραστηριότητες της Προόδου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.