«Ενέσεις Ζωής» από τη Θεατρική Oμάδα Χίου

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014. Την φετινή της παράσταση με τίτλο «Ενέσεις ζωής» που ανέβασε τον Μάρτιο στο Ομήρειο η Θεατρική Ομάδα Χίου, παρουσίασε και στην Καλλιμασιά, στα πλαίσια περιοδείας σε χωριά της Χίου.

Η Παράσταση αποτελείται από τρία μονόπρακτα:
 «Ενέσεις Χρυσού» του Γιώργου Διλμπόη, που αναφέρεται στην απιστία και απληστία.
   «Το παγκάκι» του Χαράλαμπου Σαχτούρη, που αναφέρεται στους νεοάστεγους θύματα της οικονομική κρίσης.
«Το αυγό» του Κώστα Μουρσελά, που είναι ένα θεατροποιημένο επεισόδιο της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Εκείνος και Εκείνος».
Τη σκηνοθεσία έκανε η κ. Αυγουστίνα Λυκουρίνα και έπαιξαν οι: Στέλιος Μακρυάς, Πόλυ Σωτηράκη, Γρηγόρης Παπαμικρούλης, Μπάμπης Σαχτούρης, Μάρκος Διαμαντάρας, Κοσμάς Μανές, Ευγενία Ασλανίδη, Ντέπη Στουπάκη, Ανδρέας Παπασταμάτης, Δανάη Βεϊλή, Δημήτρης Κουτσουράκης, Γιάννης Τσουμπαριώτης.
Ήταν πραγματικά μια όμορφη και ποιοτική θεατρική παράσταση, που απέσπασε τα θετικά σχόλια όσων παρευρέθηκαν. Είχαμε όμως και τα απρόοπτα: Λόγω τραυματισμού σε τροχαίο (ευτυχώς όχι σοβαρού), ενός εκ των πρωταγωνιστών, το τρίτο μονόπρακτο δεν παίχτηκε.
     Η Πρόοδος ευχαριστεί τη Θεατρική Ομάδα Χίου, που και εφέτος επισκέφθηκε την Καλλιμασιά και της χάρισε μια ακόμα ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση.