Αρχαιρεσίες της ΠΡΟΟΔΟΥ (13-1-2008)

      Κυριακή 13 Ιαν 2008. Συγκλήθηκαν τα μέλη της «Προόδου», προκειμένου να γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Πρόεδρος και η Ταμίας του απερχόμενου συμβουλίου προέβηκαν στον απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας. Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκαν μεταξύ άλλων και παράπονα για τη μικρή συμμετοχή των Καλλιμασιωτών στις εκδηλώσεις του Σωματείου μας, κάτι που δεν παρατηρείται στις εκδηλώσεις άλλων χωριών.
Στη συνέχεια, μετά από προτάσεις για υποψηφιότητες έγινε ψηφοφορία και εκλέχτηκαν οι: Γιάννης Γριμπαμπής, Αθηνά Πυκνή, Δημήτρης Κοκκινάκης, Κοσμάς Μανές, Ειρήνη Σταμούλη, Γιοβάννα Μπογή, Ελένη Γεωργαρούδη, Ελένη Δ. Φραντζέσκου και Έφη Κουκούλη. Αναπληρωματικά μέλη: Παντελής Μονογιούοδης και Γιάννης Κολλιάρος. Ως Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Τάσος Μπίλλος, Περικλής Πελαντής και Κώστας Βούκουνας.
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 08, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, που έλαβαν μέρος μαζί με τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη, μετά από σχετικές προτάσεις και ψηφοφορία εκλέχτηκαν: Πρόεδρος Γιάννης Γριμπαμπής, Αντιπρόεδρος Κοσμάς Μανές, Ταμίας Ελένη Γεωργαρούδη, Γραμματέας Ελένη Δ. Φραντζέσκου και οι υπόλοιποι μέλη.